Accounting and business in a sustainable post-Covid world: New perspectives and challenges - Dyczkowska, Joanna. Redakcja (Publishing House of Wroclaw University of Economics and Business, 2022)
[W książce omówiono wyzwania i perspektywy dotyczące rachunkowości i biznesu w kontekście zrównoważonego rozwoju w erze postpandemicznej. W monografii zaprezentowano długofalowe spojrzenie na skutki globalnego kryzysu zdrowotnego. Wskazano, że pandemia Covid-19 może być postrzegana jako istotny czynnik napędzający zmiany organizacyjne, gospodarcze i społeczne. Publikacja może zainteresować badaczy rachunkowości i zarządzania, doktorantów i studentów studiów społeczno-ekonomicznych oraz praktyków gospodarczych] (na podstawie zapowiedzi wydawniczej)
s. 211
Keywords: rachunkowość; biznes; COVID-19; wyzwania; zrównoważony rozwój