Tendencje w kształtowaniu zabudowy mieszkaniowej po 2004 roku na przykładzie Wrocławia - Michalski, Marcin (Politechnika Wrocławska, 2011)
Analiza parametrów w wskaźników zabudowy mieszkaniowej wielorodzinnej we Wrocławiu zrealizowanej po 2004 roku
Keywords: zabudowa mieszkaniowa wielorodzinna - wskaźniki - Wrocław; urbanistyka