Procesy logistyczne w przedsiębiorstwach sektora MŚP. Wyniki badań - Kaczmarek, Małgorzata (Logistic Processes in SME. Research Findings, 2011)
Artykuł dotyczy zarządzania procesami logistycznymi, ich znaczenia, obszarów występowania w małych i średnich przedsiębiorstwach. Rozważania opracowane zostały w wyniku badań przeprowadzonych wśród pracowników tychże przedsiębiorstw. W prezentowanych wynikach przedstawiono zakres i sposób realizowanych zadań logistycznych, problemy i bariery, oraz działania konieczne do podjęcia w związku z doskonaleniem logistyki w działalności przedsiębiorstw
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 169, s. 380-389