Dotychczasowe wykorzystanie środków z Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich (2007-2013) na rozwój agroturystyki w woj. warmińsko-mazurskim - Marks-Bielska, Renata; Zielińska-Szczepkowska, Joanna (Current Utilization of Funds within the Rural Development Programme 2007-2013 for Agritourism Development in Warmia-Mazuria Voivodeship, 2011)
W artykule przedstawiono najważniejsze wnioski z dotychczasowej realizacji Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007-2013, ze szczególnym uwzględnieniem Działania 311 Różnicowanie w kierunku działalności nierolniczej oraz Działania 312 Tworzenie i rozwój mikroprzedsiębiorstw, przeznaczonych na realizację projektów przyczyniających się do rozwoju agroturystyki w woj. warmińsko-mazurskim
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 166, s. 458-469