Estryfikacja skrobi kwasami organicznymi zawartymi w wywarze jabłkowym
Tytuł odmienny:Esterification of starch with organic acids contained in apple distillery wastewater
Autor: Współtwórca:Zięba, Tomasz. Promotor ; Gryszkin, Artur. Promotor pomocniczy
Temat i słowa kluczowe:skrobia ziemniaczana ; wywar jabłkowy ; koncentrat z jabłek niedojrzałych ; estryfikacja ; skrobia oporna
Opis:W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Abstrakt: Wydawca:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Właściciel praw:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Lokalizacja oryginału: