Badania nad aktywnością amylolityczną w procesie słodowania kukurydzy
Autor: Współtwórca: Temat i słowa kluczowe:mikrobiologia ; warzywa ; kukurydza
Opis:Rozprawa doktorska: [Wyższa Szkoła Ekonomiczna we Wrocławiu], 1973, s. ; Autor nie wyraził zgody na upublicznienie rozprawy doktorskiej. Doktorat został zdigitalizowany i umieszczony w Bazie Wiedzy WIR. Udostępniany jest jednostanowiskowo po zalogowaniu w czytelni OIN Biblioteki Głównej Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, ul. Komandorska 118/120, bud. U). Serdecznie zapraszamy.
Wydawca:[Wyższa Szkoła Ekonomiczna we Wrocławiu]
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Identyfikator zasobu: Język: Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Właściciel praw: Lokalizacja oryginału:Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Źródło finansowania: Digitalizacja: