Wykorzystanie produktów biotransformacji śruty rzepakowej w żywieniu drobiu
Tytuł odmienny:The use of rapeseed meal biotransformation products in poultry nutrition
Autor: Współtwórca:Korczyński Mariusz. Promotor ; Krasowska, Anna. Promotor pomocniczy
Temat i słowa kluczowe:biotransformacja ; bacillus subtilis ; śruta rzepakowa ; biosorpcja ; kury nieśne ; kurczęta brojlery
Opis:W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej
Abstrakt: Wydawca:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Właściciel praw:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Lokalizacja oryginału: