Instrumentalne metody wykrywania zafałszowań oliwy z oliwek
Tytuł publikacji grupowej:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:Instrumental Methods of Detection of Olive Oil Adulteration
Autor:Dankowska, Anna ; Małecka, Maria
Temat i słowa kluczowe:żywność ; olej jadalny ; oliwa z oliwek ; zafałszowanie ; metody instrumentalne ; food ; edible oil ; olive oil ; adulteration ; instrumental methods
Opis: Abstrakt: Wydawca:Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Język: Powiązania:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2011; Nr 204 ; Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2011, Nr 3 (4)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Lokalizacja oryginału:Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu
Źródło finansowania: