Physicochemical Properties of Flour and Starch Obtained from Various Quinoa Varieties
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Właściwości fizykochemiczne mąki i skrobi otrzymanych z różnych odmian komosy
Creator:Rożnowski, Jacek ; Przetaczek-Rożnowska, Izabela
Subject and Keywords:quinoa ; starch ; electron paramagnetic resonance (EPR) ; rheology ; retrogradation ; komosa ; skrobia ; elektronowy rezonans paramagnetyczny (EPR) ; reologia ; retrogradacja
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39, s. 1-13
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2023, Nr 39
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:
CC BY-SA 4.0