• ris
    • BibTeX

Zmiany właściwości fizyko-chemicznych siary i mleka w stanach zapalnych gruczołu mlekowego krów w zależności od genetycznego polimorfizmu k-kazeiny

Pecka, Ewa

Metadata language

  • English

Title:

Zmiany właściwości fizyko-chemicznych siary i mleka w stanach zapalnych gruczołu mlekowego krów w zależności od genetycznego polimorfizmu k-kazeiny

Title in english:

The changes in physico-chemical properties of colostrum and milk in inflammatory states of mammary gland in cows depending on genetic polymorphism of k-casein

Creator:

Pecka, Ewa

Contributor:

Zachwieja, Andrzej. Promotor

Subject and Keywords:

krowy ; siara ; mleko ; komórki somatyczne ; polimorfizm k-kazeiny ; cielęta ; choroby krów

Description:

Streszczenie polskie w zakładce Komentarz

Publisher:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2011

Resource Type:

rozprawa doktorska

Format:

application/pdf ; application/pdf

Source:

click here to follow the link

Language:

pol

Relation:

Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply