Product development & quality assurances
Contributor:Jarmoluk, Andrzej. Redakcja ; Oziembłowski, Maciej. Redakcja ; Zimoch, Anna. Redakcja ; Ambrozik-Haba, Jagoda
Subject and Keywords:białkowe produkty żywnościowe ; biotechnologia ; konsumenci - preferencje żywieniowe ; przemysł rolno-spożywczy - technologia ogólna ; reologia środków spożywczych ; sterylizacja - środki spożywcze ; środki spożywcze - towaroznawstwo ; żywność - wartość odżywcza
Description:Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 129
Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Source:<sygn. UP 126074 Lect.> ; click here to follow the link
Language: Relation:Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rights:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Access Rights:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Location: