Struktura obiektu
Tytuł:

Analiza zmian preferencji konsumentów wobec produktów spożywczych w procesie integracji z Unią Europejską na przykładzie rynku napojów

Tytuł publikacji grupowej:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Tytuł odmienny:

Analysis of Customers' Preference Change to Food Products in the European Union Integration Process on the Example of Non-Alcoholic Drinks

Autor:

Lewińska, Anna

Opis:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2005; nr 1070, t. 2, s. 21-24

Abstrakt:

The European Union integration process influences Polish market of food products. A situation and changes in preference of customers' taste for non-alcoholic drinks market are analysed in this article. The research has been done on inhabitants of West Pomerania who are 20-24 years old. The method of the Analytic Hierarchy Process is used in the calculation.

Wydawca:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2005

Typ zasobu:

artykuł

Język:

pol

Powiązania:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2005; nr 1070. T. 2 ; Agrobiznes 2005. Zmiany w agrobiznesie po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej. T. 2

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Źródło finansowania:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Cytowanie

Styl cytowania: