Object structure
Title:

Fundusze Unii Europejskiej jako źródło wsparcia podmiotów sektora mięsnego Polsce

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

The European Union Funds as a Source of the Polish Meat Sector Entities Support

Creator:

Pondel, Hanna

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2005; nr 1070, t. 2, s. 224-228

Abstrakt:

Selected the European Union funding sources of activity of the meat sector entities are presented in this article. The financial assistance is indispensable to many entities for enlargement of their market competitiveness. The European Union finance enables farmers and food processing companies to achieve adequate sanitary, veterinary and environmental standards, adapt the offer to market needs (with reference to the assortment and the quality) and initiate the technological and biological progress. Polish farmers and food processing companies can use the European Union's finance on the wide range without spending little money on their instruction.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2005

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2005; nr 1070. T. 2 ; Agrobiznes 2005. Zmiany w agrobiznesie po przystąpieniu Polski do Unii Europejskiej. T. 2

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: