Object structure
Title:

Potencjał konkurencyjny podkarpackich producentów żywca wieprzowego na tle producentów krajowych

Group publication title:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Title in english:

Competitive Potential of the Porker Producers from the Podkarpacie Region Against the Background of National Producers

Creator:

Kilar, Janusz ; Kusz, Dariusz ; Stec, Artur

Description:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej we Wrocławiu; 2006; nr 1118, t. 1, s. 413-418

Abstrakt:

It has been found that the headage of pigs in the province of Podkarpacie is characterised by significant lack of concentration. Farms with small herds of pigs prevail, which negatively influences their market position and the economic results achieved. A chance for porker production on a smaller scale lies in the horisontal integration of farmers through getting organised into producer groups.

Publisher:

Wydawnictwo Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu

Place of publication:

Wrocław

Date:

2006

Resource Type:

artykuł

Language:

pol

Relation:

Prace Naukowe Akademii Ekonomicznej im. Oskara Langego we Wrocławiu; 2006; nr 1118. T. 1 ; Agrobiznes 2006. Konkurencja w agrobiznesie - jej uwarunkowania i następstwa. T. 1

Rights:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Location:

Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu

Coverage:

Projekt dofinansowany ze środków budżetu państwa, przyznanych przez Ministra Nauki w ramach Programu Społeczna odpowiedzialność nauki II. Tytuł projektu: Nauka dla Społeczeństwa: Prace Naukowe AEW w otwartym dostępie (2005-2008)

×

Citation

Citation style: