Wpływ fermentacji alkoholowej na zmiany NNKT w pestkach z czarnej porzeczki jako surowcu odpadowym
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Effects of changes alcoholic fermentation in EFA the seeds of blackcurrant of the by-products
Creator:Sterczyńska, Monika ; Kubiak, Mariusz S. ; Starzycki, Michał
Subject and Keywords:czarna porzeczka ; kwasy tłuszczowe ; chromatografia gazowa ; fermentacja alkoholowa ; black currant ; fatty acids ; gas chromatography ; alcoholic fermentation
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 3 (6), s. 110-116
Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie ; Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Rights:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Access Rights:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Location: