Jakość i prozdrowotne cechy żywności
Creator:Bączek-Kwinta, Renata ; Białkowska, Marta ; Błażewicz, Józef (1956- ) ; Borejszo, Zbigniew ; Bryl, Krzysztof (1956- ) ; Ciecierska, Marta ; Czernecki, Tomasz ; Felkner, Barbara ; Kalisz, Stanisław ; Kamelska, Anna Malwina ; Kawka, Alicja ; Kijowski, Jacek (1948- ) ; Kobus, Małgorzata ; Kolniak, Joanna ; Kotlarska, Michalina ; Kowalska, Marika M. ; Kozłowska, Katarzyna ; Liszewski, Marek ; Marszałek, Krystian ; Matuszewska, Anna ; Michalec, Żaneta ; Michniewicz, Jan ; Mitek, Marta ; Nastaj, Maciej ; Obiedziński, Mieczysław ; Oszmiański, Jan (1950- ) ; Pietrzak-Fiećko, Renata ; Rogozińska, Ilona ; Ruszkowska, Millena ; Smoczyński, Stefan S. (1941- ) ; Sołowiej, Bartosz ; Stadnik, Joanna ; Szwajgier, Dominik ; Szwed, Łukasz ; Tarczyńska, Anna ; Teleszko, Mirosława ; Wichrowska, Dorota ; Zembold-Guła, Agnieszka ; Ziółkowska, Angelika
Contributor:Wojtatowicz, Maria (1945- ). Redakcja ; Kawa-Rygielska, Joanna. Redakcja
Subject and Keywords:żywność - kontrola jakości ; żywność - aspekt zdrowotny ; żywność - surowce ; przemysł - rolno-spożywczy - jakość produktu ; metoda analityczna ; jakość pomiarów ; walidacja
Description:Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 115 ; Streszcz. oraz tytuły ryc. i tab. w jęz. ang.
Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Source:<sygn. UP 125460 Lect.> ; click here to follow the link
Language: Relation:Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Rights:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Access Rights:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Location: