Możliwości zwiększania zawartości wapnia w serach twarogowych w świetle dotychczasowych badań
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Possibilities of tvarog cheese enrichment with calcium in the light of hitherto existing research
Autor:Siemianowski, Krzysztof ; Szpendowski, Jerzy
Temat i słowa kluczowe:sery twarogowe ; wapń ; wzbogacanie ; tvarog cheeses ; calcium ; enrichment
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7), s. 83-98
Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2012, Nr 4 (7)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: