Nowe techniki i technologie a tradycja w procesie wędzenia wyrobów mięsnych
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:New techniques and technologies vs. tradition in the process of curing meat products
Autor: Temat i słowa kluczowe:proces wędzenia ; komora wędzarnicza ; postęp techniczny ; przetwórstwo mięsa ; curing process ; curing chamber ; technical development ; meat processing
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 39-50
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: