Lody jako żywność funkcjonalna - badania konsumenckie
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Ice cream as a functional food - consumer research
Autor:Śliwińska, Agata ; Lesiów, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:żywność funkcjonalna ; wartość odżywcza i zdrowotna lodów ; lody probiotyczne ; decyzje zakupowe ; functional food ; nutritional and health value of the ice cream ; probiotic ice cream ; purchasing decision
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8), s. 65-78
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 1 (8)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: