Wpływ różnych czynników na temperaturę farszu i czas w procesie kutrowania
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Influence of various factors on temperature of meat batter and time in the process of cutting
Autor:Dolata, Włodzimierz ; Kubiak, Mariusz Sławomir
Temat i słowa kluczowe:kutrowanie ; czas kutrowania ; temperatura farszu ; cutting ; cutting time ; temperature of meat batter
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9), s. 33-41
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 2 (9)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: