Biological deacidification methods ofwines
Cioch, Monika ; Tuszyński, Tadeusz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12), s. 9-23
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.1.01 ; oai:dbc.wroc.pl:24811
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
3 191
https://dbc.wroc.pl/publication/27445
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Biologiczne metody odkwaszania win gronowych | 18 paź 2019 |
Lichtarski, Jan (1946- ) Haus, Ber. Promotor
Krzyczkowski, Roman Haus, Ber. Promotor
Miśkiewicz, Tadeusz Ziobrowski, Jerzy. Promotor
Cibis, Edmund Ziobrowski, Jerzy. Promotor
Sadek, Sharif Ziobrowski, Jerzy. Promotor
Kawa-Rygielska, Joanna
Łużny Mateusz Janeczko, Tomasz. Promotor Kozłowska, Ewa. Promotor pomocniczy