Biological deacidification methods ofwines
Cioch, Monika ; Tuszyński, Tadeusz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12), s. 9-23
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.1.01 ; oai:dbc.wroc.pl:24811
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
3 193
https://dbc.wroc.pl/publication/27445
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Biologiczne metody odkwaszania win gronowych | 18 paź 2019 |
Lichtarski, Jan (1946- ) Haus, Ber. Promotor
Krzyczkowski, Roman Haus, Ber. Promotor
Miśkiewicz, Tadeusz Ziobrowski, Jerzy. Promotor
Cibis, Edmund Ziobrowski, Jerzy. Promotor
Sadek, Sharif Ziobrowski, Jerzy. Promotor
Kubicki, Wojciech Walczak, Rafał Dziuban, Jan Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja
Kawa-Rygielska, Joanna
Łużny Mateusz Janeczko, Tomasz. Promotor Kozłowska, Ewa. Promotor pomocniczy