Biological deacidification methods ofwines
Cioch, Monika ; Tuszyński, Tadeusz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12), s. 9-23
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.1.01 ; oai:dbc.wroc.pl:24811
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
3 212
https://dbc.wroc.pl/publication/27445
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Biologiczne metody odkwaszania win gronowych | 18 paź 2019 |
Kubicki, Wojciech Walczak, Rafał Dziuban, Jan Gaj, Miron. Redakcja Urbańczyk, Wacław. Redakcja