The whey utilisation in biotechnological processes
Wesołowska-Trojanowska, Marta ; Targoński, Zdzisław
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2014.1.07 ; oai:dbc.wroc.pl:24817
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 1 (12)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Aug 8, 2014
2 886
https://dbc.wroc.pl/publication/27451
Edition name | Date |
---|---|
Wykorzystanie serwatki w procesach biotechnogicznych | Oct 18, 2019 |
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Siemianowski, Krzysztof Tońska, Elżbieta Lis, Anna Szpendowski, Jerzy
Dajnowiec, Fabian Banaszczyk, Paweł Zander, Lidia Soral-Śmietana, Maria Wronkowska, Małgorzata
Howis, Maciej (1982- ) Nowakowski, Piotr. Promotor