Przydatność przetwórcza i charakterystyka owoców jagody kamczackiej i jej przetworów
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Processing and characteristic of Kamchatka berries and their products
Autor:Kaniewska, Joanna ; Gozdecka, Grażyna ; Domoradzki, Marek ; Szambowska, Anna
Temat i słowa kluczowe:antocyjany ; jagoda kamczacka ; ekstrakcja
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11), s. 58-67
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: