Processing and characteristic of Kamchatka berries and their products
Kaniewska, Joanna ; Gozdecka, Grażyna ; Domoradzki, Marek ; Szambowska, Anna
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11), s. 58-67
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2013, Nr 4 (11)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
18 paź 2019
8 sie 2014
1 637
https://dbc.wroc.pl/publication/27458
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Przydatność przetwórcza i charakterystyka owoców jagody kamczackiej i jej przetworów | 18 paź 2019 |
Mizgier-Gralińska, Paulina Kucharska, Alicja. Promotor Kolniak-Ostek, Joanna. Promotor pomocniczy
Nemś, Agnieszka (1987- ) Pęksa, Anna (1959- ). Promotor Drożdż, Wioletta. Promotor
Hatch, Frederick H. (1864-1932) Chalmers, J. A.
Siepka, Ewelina (1985- ) Trziszka, Tadeusz (1948- ). Promotor
Bratek, Krystyna Jasieńko, Stefan. Promotor
Szaniawska, Magdalena Taraba, Anna Szymczyk, Katarzyna
Kurczewski, Bartosz Pająk, Maksymilian. Promotor
Włodarczyk, Weronika Spiak, Zofia (1950- ). Promotor