Wpływ warunków suszenia na jakość suszu z owoców granatowca właściwego (Punica granatum L.)
Tytuł odmienny:Influence of drying conditions on the quality of dried pomegranate fruit (Punica granatum L.)
Autor: Współtwórca:Figiel, Adam (1962- ). Promotor
Temat i słowa kluczowe:aktywność przeciwutleniająca ; granatowiec właściwy ; suszenie konwekcyjne ; suszenie mikrofalowo-próżniowe ; suszenie rozpyłowe
Opis:W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej ; Streszczenie polskie w zakładce Komentarz
Wydawca:Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format:application/pdf ; application/pdf
Źródło: Język: Powiązania:Wydział Przyrodniczo-Technologiczny
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: