Wpływ temperatury na strukturę i barwę truskawek suszonych wybranymi metodami
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Influence of the temperature on the structure and color of strawberries dried by selected methods
Creator:Gołoś, Aleksandra ; Piotrowski, Dariusz ; Grzegory, Piotr ; Wojnowski, Mariusz
Subject and Keywords:truskawki ; suszenie konwekcyjne ; suszenie próżniowe ; suszenie konwekcyjno-próżniowe ; struktura ; stosowanie mikroskopu optycznego ; barwa ; strawberries ; convective ; vacuum ; convective − vacuum drying ; structure ; the use of optical microscopy ; color
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15), s. 31-42
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15)
Rights:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Access Rights:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Location: