Wpływ temperatury na strukturę i barwę truskawek suszonych wybranymi metodami
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Influence of the temperature on the structure and color of strawberries dried by selected methods
Autor:Gołoś, Aleksandra ; Piotrowski, Dariusz ; Grzegory, Piotr ; Wojnowski, Mariusz
Temat i słowa kluczowe:truskawki ; suszenie konwekcyjne ; suszenie próżniowe ; suszenie konwekcyjno-próżniowe ; struktura ; stosowanie mikroskopu optycznego ; barwa ; strawberries ; convective ; vacuum ; convective − vacuum drying ; structure ; the use of optical microscopy ; color
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15), s. 31-42
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: