Evaluation of cellulolytic properties of microorganisms for bioconversion of food industry wastes
Kordala, Natalia ; Lewandowska, Małgorzata ; Kleina, Artur ; Świątek, Karolina
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15), s. 43-55
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15)
Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Oct 18, 2019
Jun 8, 2015
734
727
https://dbc.wroc.pl/publication/30288
Edition name | Date |
---|---|
Ocena właściwości celulolitycznych Cellulosimicrobium cellulans do biokonwersji polisacharydów słomy rzepakowej | Oct 18, 2019 |
Świątek, Karolina Lewandowska, Małgorzata Juszczuk, Andrzej Kordala, Natalia
Świątek, Magdalena Lewandowska, Małgorzata Świątek, Karolina Bednarski, Włodzimierz
Wesołowska-Trojanowska, Marta Targoński, Zdzisław
Wilk, Marta Gąsiorek, Elżbieta Marzec, Dominik
Pińkowska, Hanna Wolak, Paweł
Gąsiorek, Elżbieta Walaszczyk, Ewa Podgórski, Waldemar