Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny: Autor:Lesiów, Tomasz ; Orzechowska-Przybyła, Kamila ; Niewelt, Alina
Temat i słowa kluczowe:zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności ; przegląd zarządzania ; standaryzacja zarządzania bezpieczeństwem żywności ; ewaluacja systemów bezpieczeństwa żywności ; audyt wewnętrzny i zewnętrzny ; zadowolenie klienta ; rozwój przedsiębiorstwa ; ciągłe doskonalenie ; quality and food safety management ; management review ; standardization of food safety management ; evaluation of food safety systems ; internal and external audit ; customer satisfaction ; enterprise development ; continuous improvement
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15), s. 56-75
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2014, Nr 4 (15)
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: