Wpływ wybranych parametrów technologicznych na jakość smażonych produktów przekąskowych
Tytuł odmienny:Effects of some technological parameters on the quality of fried snack products
Autor: Temat i słowa kluczowe:smażenie - metody ; przekąski - technologia - metody ; przekąski - jakość - ocena ; żywność - technologia - metody ; chipsy - jakość - badanie
Opis:Streszcz. oraz podpisy pod ryc. i tab. również w jęz. ang. ; Rozprawy 240 ; Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu 537
Wydawca:Wydawnictwo Akademii Rolniczej we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Źródło:<sygn. UP P 2278 II> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Język: Powiązania:Rozprawy ; Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu
Prawa:Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)
Prawa dostępu:Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Lokalizacja oryginału: