Pieczywo jako żywność funkcjonalna na przykładzie produktu piekarni-cukierni „Adar”
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:Bread as functional food on the example of bakery-confectionery „Adar” product
Creator:Rajewska, Natalia ; Lesiów, Tomasz
Subject and Keywords:żywność funkcjonalna ; ocena sensoryczna pieczywa ; badania ankietowe ; functional food ; sensory evaluation ; bread ; surveys
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19), s. 68-84
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: