Pieczywo jako żywność funkcjonalna na przykładzie produktu piekarni-cukierni „Adar”
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Bread as functional food on the example of bakery-confectionery „Adar” product
Autor:Rajewska, Natalia ; Lesiów, Tomasz
Temat i słowa kluczowe:żywność funkcjonalna ; ocena sensoryczna pieczywa ; badania ankietowe ; functional food ; sensory evaluation ; bread ; surveys
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19), s. 68-84
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: