Bread as functional food on the example of bakery-confectionery „Adar” product
Rajewska, Natalia ; Lesiów, Tomasz
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19), s. 68-84
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2015.4.04 ; oai:dbc.wroc.pl:33293
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2015, Nr 4 (19)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
11 cze 2022
26 lip 2016
561
https://dbc.wroc.pl/publication/36925
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Pieczywo jako żywność funkcjonalna na przykładzie produktu piekarni-cukierni „Adar” | 11 cze 2022 |
Gniedziejko, Magdalena Lesiów, Tomasz
Ciekańska, Agnieszka Lesiów, Tomasz
Witkowska, Marta Lesiów, Tomasz
Fietz, Magdalena Lesiów, Tomasz
Gimżewska, Aleksandra Lesiów, Tomasz
Gajda-Konopka, Marta Lesiów, Tomasz
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła