Rynek żywności ekologicznej w warunkach członkostwa Polski w Unii Europejskiej
Tytuł publikacji grupowej:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Tytuł odmienny:The market of organic food under conditions of Poland’s membership in the European Union
Autor: Temat i słowa kluczowe:żywność ekologiczna ; Unia Europejska ; artykuły rolno-spożywcze ; organic foods ; European Union ; agri-food products
Opis: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics, 2016, Nr 448 ; Wolny handel i szybki rozwój. Współczesne priorytety w gospodarce światowej
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: