Engineering Sciences And Technologies
Kula, Sławomir ; Śmiechowska, Maria
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21), s. 28-37
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/nit.2016.2.02 ; oai:dbc.wroc.pl:36981
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21)
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Jun 11, 2022
Jul 11, 2017
337
345
https://dbc.wroc.pl/publication/40925
Edition name | Date |
---|---|
The assessment of fish consumption by university students of different academic profiles | Jun 11, 2022 |
Kula, Sławomir Śmiechowska, Maria
Gardoń, Albert
Krasodomska, Joanna
Skwarek, Beata Lozynska, Iryna Kowal-Orczykowska, Anna. Redakcja