Ocena sposobu żywienia pacjentów na przykładzie wybranego szpitala Dolnego Śląska
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:The assessment of nutrition of patients on the example of a chosen hospital in Lower Silesia
Autor:Tymoszuk, Marta ; Orkusz, Agnieszka
Temat i słowa kluczowe:dieta łatwo strawna ; jadłospis ; szpital ; zalecenia żywieniowe
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21), s. 55-66
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 2 (21)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: