Colorants in foods – from past to present
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:Engineering Sciences And Technologies
Autor:Harasym, Joanna ; Bogacz-Radomska, Ludmiła
Temat i słowa kluczowe:colorants ; food colouring ; natural pigments ; synthetic dyes ; barwniki ; barwniki spożywcze ; naturalne pigmenty ; barwniki syntetyczne
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22), s. 21-35
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 3 (22)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: