Substytuty mięsa firmy QUORN™ na polskim rynku. Część 2
Group publication title:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Title in english:QUORN ™ meat substitutes on Polish market. Part 2
Creator:Jankojć, Adrian ; Lesiów, Tomasz ; Biazik, Ewa
Subject and Keywords:substytuty mięsa ; grzyby Fusarium venenatum ; badania ankietowe ; meat substitutes ; Fusarium venenatum ; consumer preferences
Description:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23), s. 58-76
Abstrakt: Publisher:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Place of publication: Date: Resource Type: Format: Resource Identifier: Language: Relation:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23)
Rights:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Access Rights:Dla wszystkich zgodnie z licencją
License:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Location: