Substytuty mięsa firmy QUORN™ na polskim rynku. Część 2
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:QUORN ™ meat substitutes on Polish market. Part 2
Autor:Jankojć, Adrian ; Lesiów, Tomasz ; Biazik, Ewa
Temat i słowa kluczowe:substytuty mięsa ; grzyby Fusarium venenatum ; badania ankietowe ; meat substitutes ; Fusarium venenatum ; consumer preferences
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23), s. 58-76
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2016, Nr 4 (23)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: