Kurzes Lehrbuch der Nahrungsmittel-Chemie. - 2., verm. und verb. Aufl.
Autor: Temat i słowa kluczowe:chemia przemysłu rolno-spożywczego ; fizyka - przemysł rolno-spożywczy ; maszyny przemysłu rolno-spożywczego ; mikrobiologia przemysłu rolno-spożywczego ; urządzenia przemysłu rolno-spożywczego ; żywność - chemia ; żywność - fizyka ; żywność - mikrobiologia
Opis: Wydawca:Verlag von Johann Ambrosius Barth
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Źródło:<sygn. UP 127792> ; kliknij tutaj, żeby przejść
Język: Prawa:Domena publiczna (Public domain)
Prawa dostępu: Lokalizacja oryginału:Treść tej publikacji znajduje się poza biblioteką cyfrową.
Kliknij link poniżej, aby wyświetlić treść.
https://azon.e-science.pl/zasoby/kurzes-lehrbuch-der-nahrungsmittel-chemie,21847/