Assessment of antioxidant properties of perry fermented beverage
Witt, Paulina ; Śmiechowska, Maria
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Wybrane zagadnienia z bioekonomii ; Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2017; Nr 494
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
Jun 11, 2022
May 22, 2018
473
460
https://dbc.wroc.pl/publication/49716
Edition name | Date |
---|---|
Ocena właściwości przeciwutleniających napojów fermentowanych typu perry | Jun 11, 2022 |
Jarco, Sylwia Pilawa, Barbara Ramos, Paweł
Błaszczyk, Jolanta Kucharczyk, Monika Seruga, Przemysław Piekara, Agnieszka Zimny, Sylwia Krzywonos, Małgorzata
Prusinowska, Renata Śmigielski, Krzysztof
Turkiewicz Igor Wojdyło, Aneta. Promotor
Ładoński, Wiesław (1947- ) Błaszków, Władysław. Promotor
Hrebień-Filisińska, Agnieszka M. Filisiński, Adam Lesiów, Tomasz. Redaktor
Sierżant, Kamil (1985- ) Orda, Janusz (1949- ). Promotor