Znaczenie przypraw w żywieniu człowieka
Tytuł publikacji grupowej:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies
Tytuł odmienny:The importance of spices in human nutrition
Autor:Orkusz, Agnieszka ; Bogacz-Radomska, Ludmiła
Temat i słowa kluczowe:przyprawy ; dieta lecznicza ; żywienie człowieka ; spices ; therapeutic diet ; human nutrition
Opis:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27), s. 55-65
Abstrakt: Wydawca:Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Miejsce wydania: Data wydania: Typ zasobu: Format: Identyfikator zasobu: Język: Powiązania:Nauki Inżynierskie i Technologie = Engineering Sciences and Technologies, 2017, Nr 4 (27)
Prawa:Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Prawa dostępu:Dla wszystkich zgodnie z licencją
Licencja:CC BY-NC-ND 3.0 PL
Lokalizacja oryginału: