Książka kucharska dla użytku w domach miejskich i pańskich : jasna i dokładna nauka sporządzania potraw mięsnych i postnych, zawierająca znaczny zbiór niezawodnych przepisów [...]. - 2 popr. ed.
kuchnia
Egz. uszkodzony: brak części spisu treści: s. 433-449.
Nakładem Franciszka Pillera
Lwów
1835
książka
image/x.djvu
Sygnatura oryginału: 8.239
pol
Publikacja dofinansowana w ramach projektu "System upowszechniania piśmienniczych zbiorów specjalnych OSSOLINEUM we Wrocławiu poprzez digitalizację i publikację internetową jako promocja i popularyzacja dziedzictwa kulturowego"
Domena publiczna (Public domain)
Dla wszystkich bez ograniczeń
Zakład Narodowy im. Ossolińskich
This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.
Citation style: Chicago ISO690 APA IEEE Harvard
HTML5 (Canvas API) is not supported!
HTML5 support detected.