Consumption of Genetically Modified Food as a New Risk for Life Insurance
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu = Research Papers of Wrocław University of Economics; 2010; Nr 106 ; Ubezpieczenia e merytalne, społeczne i metody aktuarialne
Prace Naukowe Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
11 cze 2022
5 lut 2020
88
https://dbc.wroc.pl/publication/142803
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Konsumpcja żywności genetycznie zmodyfikowanej jako nowy rodzaj ryzyka w ubezpieczeniach na życie | 11 cze 2022 |
Wieteska, Stanisław
Wieteska, Stanisław
Wieteska, Stanisław
Wieteska, Stanisław
Wieteska, Stanisław
Wieteska, Stanisław
Wieteska, Stanisław
Wieteska, Stanisław