Obiekt

Tytuł: Jakość pieczywa żytniego z udziałem całoziarnowej mąki jęczmiennej w aspekcie technologicznym i żywieniowym

Tytuł odmienny:

Technological and nutritional quality of rye bread with wholemeal barley flour share

Autor:

Pejcz, Ewa (1987- )

Współtwórca:

Gil, Zygmunt (1957- ). Promotor ; Wojciechowicz-Budzisz, Agata. Promotor

Opis:

W wersji elektronicznej dostępne wyłącznie streszczenie rozprawy doktorskiej ; Streszczenie polskie w zakładce Komentarz

Wydawca:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2016

Typ zasobu:

rozprawa doktorska

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:35741

Źródło:

kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol

Powiązania:

Wydział Nauk o Żywności

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-12-19

Data dodania obiektu:

2016-12-11

Liczba wyświetleń treści obiektu:

23

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

23

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl/publication/39204

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji