Obiekt

Tytuł: Modyfikacja cech mechanicznych i reologicznych wybranych warzyw pod wpływem różnych metod suszenia

Autor:

Stępień, Bogdan (1963- )

Opis:

Streszcz., słowa kluczowe oraz podpisy pod ryc. i tab. również w języku angielskim ; Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu 79

Wydawca:

Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu

Miejsce wydania:

Wrocław

Data wydania:

2009

Typ zasobu:

książka

Identyfikator zasobu:

oai:dbc.wroc.pl:3858

Źródło:

<sygn. UP 123693 Lect.> ; kliknij tutaj, żeby przejść

Język:

pol

Powiązania:

Monografie - Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone (Copyright)

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Lokalizacja oryginału:

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2018-12-19

Data dodania obiektu:

2010-02-16

Liczba wyświetleń treści obiektu:

7 929

Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF

7928

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://dbc.wroc.pl/publication/3993

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji