Zróżnicowanie wyników konkurencyjnych przemysłu spożywczego krajów ,,starej” i ,,nowej” UE
Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu
doi:10.15611/pn.2020.4.09 ; oai:dbc.wroc.pl:76029
Pewne prawa zastrzeżone na rzecz Autorów i Wydawcy
Dla wszystkich zgodnie z licencją
CC BY-NC-ND 3.0 PL
30 paź 2023
19 sie 2020
172
https://dbc.wroc.pl/publication/146070
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Diversification of competitive results of the food industry of the ʻoldʼ and ʻnewʼ EU countries | 30 paź 2023 |
Grzelak, Maria Magdalena
Michalski, Bartosz
Frączek, Jarosław Hebda, Tomasz Łapczyńska-Kordon, Bogusława
Szopik-Depczyńska, Katarzyna Świadek, Arkadiusz
Komor, Agnieszka
Harasym, Joanna Bogacz-Radomska, Ludmiła
Bieniasz, Anna