Object

Title: Kuchnia polska, czyli Dokładna i długą praktyką wypróbowana nauka sporządzania potraw mięsnych i postnych, jakoto: zup, pasztecików, sztuki mięsa, sosów, auszpików, majonesów, jarzyn, potraw z jaj, potraw mięsnych, garnitur do jarzyn i innych potraw, legumin gorących i zimnych, pieczystego, ryb, farszów, kremów, galaret, musów, blamanżów, mleczek i marmulad, pieczenia ciast, tortów i cukrów, robienia lodów i kompotów, smażenia soków i konfitur, tudzież przysposobienia rozmaitych zapasów spiżarni pojedynczo, najtaniej i najzdrowiej

Object collections:

Last modified:

Sep 8, 2020

In our library since:

Sep 8, 2020

Number of object content hits:

44

All available object's versions:

https://dbc.wroc.pl/publication/146132

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

×

Citation

Citation style:

This page uses 'cookies'. More information